Друзі, дуже гарна новина, є крута можливість зекономити і купити улюблені товари на нашому сезонному розпродажі! З 28 по 30 березня.

Нікому не говори, але також до розпродажу ми розігруємо призи в нашому аккаунті! Хочеш?


Тоді тицяй у наш спеціально створений закритий instagram - Тиць!


Друзі, SPRING SALE став давно нашою гарною традицією, якій вже не 1 рік, хоч ми були і вимушені пропустити його у 2022 році, через напад оркостану, але не дивлячись на це вирішили, що у 2023 він точно має відбутись! Це ідеальний час для того, щоб зробити правильні покупки перед літнім сезоном відпочинку, а також закупити у заклади перед кальянним літнім сезоном! І більше того, ми не зраджуємо своїм поривам у допомозі нашій країні та нашим воїнім нашими податками та донатами, тому ви можете бути впевнені, що наш дохід йде у правильне місце! 

Зараз ми готові запропонувати великий вибір товарів як для hookah майстрів, так і для новачків кальянної справи! Розпродаж у DUMOK - це ціла подія, тисячі наших друзів купують свій перший кальян, оновлюють старий і закуповуються подарунками близьким. Запрошуємо і тебе прийняти участь!

З 28 по 30 березня включно на весь асортимент нашого магазину, крім деяких товарів (а особливо акцизних), діятимуть значні знижки! Рівень знижки для кожного товару індивідуальний, але максимальні сягатимуть 60%! Це саме той час, коли варто оновлювати свій кальян, купувати нові аксесуари, вугілля та суміші!

28 березня ми активуємо на сайті знижки DUMOK SPRING SALE 2023 та розпочнемо розпродаж! Настійно рекомендуємо визначитися з вибором заздалегідь, щоб встигнути оформити замовлення серед перших, тому що кількість товарів обмежена!

Друже, зверни увагу!

На час розпродажу не діють жодні додаткові акції та бонуси, у тому числі знижки за програмою лояльності. А доставка оплачується завжди одержувачем незалежно від суми замовлення. Причина цьому проста – з 28 по 30 березня будуть найменші ціни, які тільки можна уявити!

Кількість товару обмежена. Розпродаж у нас - це завжди величезний потік замовлень, популярні товари закінчуються вже в перші 3 години після активації знижок, навіть незважаючи на наші великі товарні запаси. Не зволікайте з оформленням замовлення.

У зв'язку з великим потоком замовлень наші телефонні лінії можуть бути зайняті, а обробка замовлень відбуватиметься набагато довше звичайного (бувало, що запізнювалися з обробкою на 2 (і навіть 3) дні. Не варто панікувати і переживати, ми бачимо і пам'ятаємо про кожне замовлення). також обробляємо їх лише в порядку черги, хто перший - того і капці.

Обов'язково переконайтеся в цілісності та відсутності браку при отриманні замовлення на новій пошті або кур'єрською доставкою, це важливо! Усі заміни комплектуючих замовлення відбуваються за рахунок нашого магазину, у разі виявленнябраку чи нестачі у момент отримання.